Thursday, 19 July 2012

Jatuh motor..

Posted by Sizuka at 10:56 pm

Hubby jatuh motor ptg td. Huhu.. Menurut hubby time tu jalan tgh sesak kat jalan tun razak..

Ceritanya begini:

Hubby tgh bawak motor. Tgk kat mirror ade mamat bawak motor gak kat belakang.. Mcm x sabar dah nak memotong.. Pastu mamat tu nak potong hubby, x lepas.. Motor die langgar motor hubby.. Hubby x dapat nak kawal motor, terus langgar kete lain dan jatuh tergolek 2 kali.. Mujur kereta blkg x langgar.. Syukur padaMu Ya Allah.. Alhamdulillah.. Hubby cuma luka sikit di jari n lengan kiri.. Tapi hubby mengadu rusuk die sakit. Bahu pun sama. Huhu.. Risau sgt. Ajak g x-ray n amik MC x nak.. Huhu..

Mamat tu pulak, hubby cakap mmg nampak darah..huhu.. Dan motor mamat tu x leh start plus rim motor die pun kene lenyek.. Motor hubby lak ok...cume side mirror je pecah.. Hubby ckp pas jatuh tu die terus bangun, start moto n blah... Haha.. ADehh.. Langsung die x cek die cedere ape time tu..

Apa2 pun syukur sgt kerana hubby selamat. Terima kasih Ya Allah kerana aku dapat bersamanya lagi.. Semoga cinta dan kasih sayang ini selamanya sehingga ke syurga. Amin..

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 comments:

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea