Thursday, 12 July 2012

Derma darah..

Posted by Sizuka at 2:15 pm
Cehhhh derma darah konon!

Sebenarnya hari ni sy CD2.. kul 8am kuar umah tp x terus ke lppkn pun. G opis hubby n site die dulu. Pastu kul 10 lebey baru gerak ke sane.

Sampai lppkn tgk ade la dlm 10 couples. Tp yg nak kene amik darahnye hanye kami jee. Jd dlm 10 minit gtu namaku yg sedap ni pun dipanggil. Hahaha..

Hari ni bukan sy je yg kene amik darah, hubby pun sama. So fair la kan.. Hihi.. Nnt 31 july ni dtg lg. Derma darah lagik utk cd22. Ntah nape diorg lewatkan 1 hari pun x tau la.. K pastu setel semua kami ke tingkat 2 utk menjamu tekak. Siap tapau ketam masak lada hitam kooo...
Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comments:

::EIDA:: said...

Sakit tak amik darah.. hehehhee

*Awak update lah sekali kos treatment.. boleh ida budget2 jugak.. hihiih*

Sizuka said...

X sakit pun.. insyallah nnt sy perincikan kos2 yg terlibat..

Mamanurin said...

ohhh belum pilih doctor lagi yer hehehe..mama pun nak pergi balik kat LPPKN tu..tapi maybe hujung tahun kut nak settle benda lain dulu

Sizuka said...

Mama nurin, sy dah pilih doc dah mase call utk 1st visit. sy pilih dr hamizah.

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea