Tuesday, 10 July 2012

CD1 - belum rezeki lagi..

Posted by Sizuka at 8:55 pm
Hari ni sy berkursus di melaka.

Pastu dlm kul 10.30am pi toilet.. Mase tgh buang air tu kuar darah beberapa titis.. Terus hampa dan kecewa.. X berjaya lg usaha kami.. Rase sedih tp x menangis.. Huhu.. Sbb tgh kursus.. Klu nangis nnt kantoi la kan...

Maka dgn itu esok kami akan ke lppkn utk amik darah utk cd2.. Hubby pun sama kene amik darah.. Pasrah je la..

Tp saya tetap rasa bersyukur kerana period mcm dah makin ok.. Dah x lewat sgt2 dah.. Utk cycle ni kitaran sy 35 hari.. Ttg cycle ni saya akan share maybe next entry..

Ok lah.. Nak pi mencicah ngan adik yg tgh preggy tu. Tumpang sekaki. Ade mangga, jambu batu n jambu air.. Hehe.. Slurppp..
Published with Blogger-droid v2.0.6

1 comments:

aquagugurl said...

Sizuka : kita usaha lagi.kita serupa je..saya lagi ler,simptom2 macam pregnen je tapi confirm tak preggy sbb hari 1st period,sekali naik dengan demam,sakit tekak,batuk,selsema,sakit kepala..

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea