Wednesday, 20 June 2012

Anniversary + Honeymoon..

Posted by Sizuka at 11:45 pm

Hye uols!

X sabar tau nak tunggu esok.. Kami suami isteri nak ke langkawi dari 21 - 23 jun.. Maka dgn itu berulanglah kembali peristiwa kami honeymoon ke langkawi masa 3 hari lepas nikah. Hihi.. Kali ni kami pi sempena anniversary kami yg ke-2 dan op kos la nak berhoneymoon jugek.. Hehe..

Esok flight kami jam 1.55pm.. Flight delay lorrr.. Huhu.. Nnt 23 jun kami akan balik ke rumah parent sy dulu sblum pulang pd 24 jun..

Tiket flight KL-Lgkawi n Alor staq-KL ni dah beli dari february lepas.. Mase tgh promo.. Alhamdulillah dpt murah.. Rezeki kami..

Plan kali ni kat langkawi kami nak mangrove tour, g underwater world, bercanda di tepian pantai, rainforest park, candle lite dinner n sopping cekelat. Haha...

Ok lah.. Doakan kami selamat pergi dan selamat pulang yer...

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

aquagugurl said...

Sizuka, selamat ber'honeymoon'..moga2 honeymoon ni lekat baby dalam peyot tu..hehe

PutriesNoora said...

bestnyaaaa!!happy honeymoon ya!=D

Syazni Shamsir said...

selamat ulangtahun perkahwinan...moga kekal bahagia hingga ke syurga....

moga ade berita baik selepas ni...AMin~~~

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea