Saturday, 5 May 2012

It is 1 month until our 2nd anniversary..

Posted by Sizuka at 1:33 am
Assalamualaikum.. Selamat pagi uols!

Hari ni genap 1 tahun 11 bulan kami melayari bahtera rumahtangga..
Tiket flight utk berhoneymoon yg entah kali ke berapa pun dah book awal sejak bulan feb lepas.. x jauh pun, langkawi jek.. hehe... langkawi lah jugak merupakan 1st honeymoon kami masa baru lepas diijabkabulkan...

Tapi yg x bestnye.. tarikh honeymoon tu bertindih ngan tarikh konvensyen... oh no... Sbb konvensyen tu kami yg kena uruskan A to Z.. Hati ni tetap nak g honeymoon.. Cuma nak cari idea nak bgtau mcmana kat bos... Mungkinkah terpaksa buat cerita lain? Patutkah begitu? Kalau korang ade idea best2 bgtau yer..  =)

Pasal hadiah pulak nak bg ape yer kat hubby? Last year dah bg perfume.. kalau nak bg baby, baby masih lom jadi lagi... :p 

I love U hubby!

7 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

alah bestnyee gi honeymoon! i baru je pergi langkawi minggu lepas tapi pergi dalam keadaan sedih.kalau pergi bawa family memang best sangatlah. apapun selamat ulangtahun ye..;D

PutriesNoora said...

memang tahun melawat langkawi tahun ni..hahaha

aquagugurl said...

sizuka,bestnye honeymoon..selamat berhoneymoon..moga2 honeymoon dpt baby langkawi..hehe

Sizuka said...

TQ =)

Betul tu . klu pergi tanpa keluarga x de makna...

Sizuka said...

haah.. ramai betul rakan2 blogger yg baru balik n nak g langkawi..

Sizuka said...

InsyaAllah. Doakan semoga honeymoon kali ni berhasil.. =)

Syazni Shamsir said...

hi sizuka..

wahaaa...bestnya gi langkawi...dulu masa saya honeymoon pon kt sana jugak..tdo resort mn???..moga mood langkawi dpt membantu...I'Allah..

happy anniversary darling!!!!

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea