Tuesday, 1 May 2012

CD2: Appointment HSG

Posted by Sizuka at 12:02 am
Assalamualaikum wbt.

Hari ni saya dah CD2.. Kali ni lewat pulak Cik P ni mai. huhu... Kiranya last cycle ialah 39 hari... Alahai baru je berangan nak pregnant bulan ni.. Kikiki... It's okay.. Belum rezeki lagi.. Cumanya kecewa cikit la sbb Cik P lewat bulan ni... Ingatkan period dah mula stabil, rupa2nya tidak.. huhu.. Mungkin hari tu sbb sy x minum jus delima tu lama dalam 10 hari sbb saya lupa bawak balik kampung masa adik sy kawen... Mungkin la kan...

So pagi tadi saya dah call Klinik Daya utk appointment HSG... Dapat appointment 7 Mei ni jam 8.30am.. Pastu saya call pulak Klinik Dr Hamid.. Appointment jam 2.30pm hari yg sama juga.. Lambat sikit sbb pagi Dr Hamid kene wat operation kat patient... Semoga semuanya berjalan ngan lancar... Sebenarnya cuak jugak nak wat HSG ni sbb ramai yg kata sakit... Tapi demi kamu wahai anakku, mama redha... Xpe, ujian tu jap je kan.. X sampai setengah jam pun.. Memotivasikan diri sendiri... hehe


Oklaaa... bye.. blogwalking blog kawan2 pulak...  =)

8 comments:

aquagugurl said...

Sizuka,experience saya..masa mula2 dr masukkan cecair tu,sakit sikit..lepas tu okey.ada baca kat tenet,proses ni akan sakit kalau tiub kita tersumbat..

Sizuka said...

tu lah, dgr gak cerita org lain.. katenye mmg sakit klu tiub tersumbat.. Mintak sgt tiub sy baik2 saja...

aquagugurl said...

insyallah,masa proses tu nanti sizuka jgn tensi2 sgt..rilek je..

Puan K said...

huhuhU~ K tengah risau ni... K pun kena wat HSG...Insya'Allah..lusa..takut tak tau nak cakap macamana..heheh.. K siap amik cuti khamis jumaat sbb nak rest kat umah... harap semuanya berjalan lancar nnt.. aminnnn...

Sizuka said...

K, nnt jgn lupa share yer pasal hsg K... Semoga semua berjalan dgn lancar...

Sizuka said...

InsyaAllah... kdg2 rase x sabar nak tau resultnye nnt.. semoga ada berita gembira...

rAtu saLju™ said...

salam dear..
saya da melalui proses HSG..atas cdgn doc.dia kata sstgh kes akan mudah mengandung after HSG..semoga awak juga begitu...HSG ekceli x sakit,cuma ngilu sahaja..ada sdikit cramp mcm baru period.coz laluan tu di usik kan? apapun,saya doakan yang terbaik utk awak dan jgn pernah putus asa yer :)

salam sayang =.=V

Sizuka said...

terima kasih Puteri Salju.. =)

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea