Saturday, 24 March 2012

Tribestan

Posted by Sizuka at 12:46 am
Ini info yang saya dapat dar blog Dr Zubaidi Ahmad mengenai Tribestan.
Kalau nak tahu, boleh baca di SINI...

Sebenarnya Doc kami telah mencadangkan utk hubby makan ubat ini disebabkan sperm count yg kurang memuaskan.. Tp oleh kerana di farmasi hospital stock ubat ni telah habis, maka doc suruh beli sendiri di farmasi luar...

Untuk sebulan, kos untuk Tribestan ni yang paling murah saya jumpa ialah RM160. Tapi setakat ni kami x beli pun.. Hanya membeli supplement Zinc..

Tapi bila baca artikel yg ditulis oleh Dr Zubaidi, saya rasa mcm konfius pulak sbb katanya Tribestan x membantu pun dalam meningkatkan kesuburan lelaki.. Wallahu'alam... Untuk mengetahui lebih lanjut, boleh baca seperti link yg sy bg kat atas....

6 comments:

Puan K said...

salam...My hubby makan Speman Himalaya.. Dia ada ambil, Cal Mag Zinc supplement dan Vit C jgk... Suh la hubby awk cuba..

Sizuka said...

Speman Himalaya dah pernah cuba. Skrg ni hubby amik Zinc dan ubat homeopati. Asid folik pun hubby amik gak.. tp kdg2.. hehe

Puan K said...

ooo... yeke? tak serasi eh speman tu? hmmm..saya pun, nak suruh hubby makan asid folik jgk la... hehe.. Speman tu, my hubby serasi..

Sizuka said...

speman tu setakat ni x de tindakbalas sgt.. mungkin makan x teratur kot.

Sizuka said...
This comment has been removed by the author.
Nur Ezqy said...

RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

sms: 0122429082 (puan nor)
email: lovidoobidoo@gmail.com

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea