Saturday, 18 February 2012

Cycle baru.....

Posted by Sizuka at 12:36 am
Pagi td bangun tido n terus mandi... dah punah harapan... huhu.... daku datang bulan! Frust jugak tp saya dah agak bulan ni masih tiada rezeki kami lg sbb selalu sakit2 badan n senggugut dan tiada langsung tanda2 preggy....

Maka bermulalah episod baru untuk meneruskan langkah seterusnya dalam usaha mendapatkan cahayamata idaman hati kami.....

Hari ni kena amik clomid kat bahagian O&G (doc dah pesan since last appointment)... Esok pulak kene amik darah utk CD2...  Tp klu boleh nak amik clomid esok je... sekaligus je ngan amik darah...  Lagipun kat ctu susah nak cari parking...

Harap2 semuanya ok..


OK.... mari teruskan perjalanan dan perjuangan ini kerana ianya belum selesai.... Chaiyok Chaiyokkkk!!!

*notakaki : last cycle 33 hari

2 comments:

A*nY said...

Saya pon da period...huhuu

caiyok2, jgn giveup ok;)
amin, semoga ada rezki kita

Hanim Salleh said...

tak mau try acupuncture ker dear? mana tau womb sejuk... fertilisation can take place... but maybe not implantation (itu kata acupuncturist akk)... akk dulu brangan nak buat iui ngan acupuncture... cuma hubby jer tak bagi... masa tu brangan nak buat iui + acupuncture without the herbs pasal kita dah amik clomid bagai ... (brangan je lah coz masa tu rasa cam brani nak buat experiment kat diri sendiri)

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea