Friday, 10 February 2012

CD26 - Rase mcm nak period

Posted by Sizuka at 9:00 pm
Hari ni saya CD26.. tp since CD24 saya dah rasa perut, pinggang dah sakit2 mcm nak period tu..... senggugut la senang citer... melarat 1 badan sakit... sebenarnya saya rase mcm pelik sikit sbb selalu cycle saya 30 hari ke atas... ni cepat sgt dah sakit2.... ke sbb saya makan clomid yer???

Sejak dulu lagi mmg begini.... sebelum period pasti sakit mcm ni... tp xde la sampai tergolek2... masih boleh bertahan tanpa mkn panadol atau pain killer.....

Tapi sebenarnya dalam hati ni sgt berharap bulan ni menjadi..... Apa2 pun semua ni perancangan Allah... Redha je klu bulan ni period.. tp kalau x period, sememangnye ini hadiah yg dinanti.....  =)

0 comments:

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea