Monday, 20 February 2012

2nd Cycle Clomid

Posted by Sizuka at 6:38 pm
Sabtu lepas hari ke-2 period... Dalam kul 9.30am sampai hospital dan terus pergi ke lab utk amik darah... Alhamdulillah sekali cucuk je.... Mmg pandai die amik darah.. nampak mcm umur pertengahan 20-an... Result akan dapat pada next appointment iaitu pada CD12...CD12 ni mcm bese la kan...doc nak wat TVS... harap sgt kali dapat yg besar2 n byk.... yg lepas pada CD12 cuma ada 1 je... Repeat pada CD15... dapat la 3....

So sejak hari Sabtu lepas jugak lah saya makan clomid... Saya makan waktu malam...

Tapi skrg apa yg sy musykil ialah period sy dari bulan lepas sikit je... 3 hari je dah clear.. Adakah ni sbb saya amik clomid???? Saya sgt risau... Daripada pembacaan saya, clomid ni boleh nipiskan dinding rahim.... Ada kaitan x ngan period? Tp bulan lepas sy period selepas amik dupasthon.... Sesapa boleh bg opinion?? Tp bila saya tanya doc saya, dia kata it's okay.. Ntah la...saya rasa mcm x puas hati sbb sebelum ni period saya adalah sekitar 6-7 hari......

Apa2 pun, hope sgt bulan ni ada miracle....

2 comments:

chinta... said...

hai..chinta balas kunjungan..dah follow blog tuan umah ni pun...bg chinta kalau ambik clomid mmg peyed akan jadi sikit berbanding normal...;)

Sizuka said...

yelah sy pun fikir mcm tu jugak. mungkin tindakbalas ubat tu.....

Post a Comment

 

Menggapai Bintang... Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea